Αναβλήθηκε η δίκη του 24χρονου Λαρισαίου που βαρύνεται με δύο  κακουργήματα και δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα για ληστεία και για βιασμό κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάθεση ναρκωτικών ουσιών χωρίς κέρδος και για κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστική χρήση πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Η δίκη του είχε αναβληθεί ξανά στις 14 Ιανουαρίου του 2019 για λόγους ασθενείας του κατηγορούμενου. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε στις 19 Απριλίου του 208 στις 9:30 το βράδυ στο σπίτι του 24χρονου στην περιοχή του Αγίου Βελισσάριου. 
Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε ο 18χρονος που ήταν στην ίδια παρέα με τον 24χρονο, τον τράβηξε με τη βία και του πήρε το πορτοφόλι. Ο φερόμενος ως δράστης τον πήγε στο σπίτι του όπου εκεί αφού του άρπαξε και το κινητό τηλέφωνο, τον έβαλε μέσα σε ένα δωμάτιο και τον βίασε!
Να σημειωθεί ότι η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τον 18χρονο στις 3 τα ξημερώματα και το πρωί άνδρες της Ασφάλειας Λάρισας συνέλαβαν τον 24χρονο στο σπίτι του.
Μετά την πράξη ο 24χρονος ζήτησε χρήματα για να του επιστρέψει το κινητό, αναφέρονταν στη καταγγελία. Οι Αρχές θεωρούσαν ότι η ληστεία έχει διαπραχθεί, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όσα ο 18χρονος κατήγγειλε ότι του είχαν αφαιρεθεί.
Σημειώνεται πως ο 24χρονος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

e-thessalia.gr