Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μ.μ. στο Μύλο 1927. Η είσοδος είναι 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για να καταστεί το νεοκλασικό κτήριο του Κέντρου Πρόληψης επί της οδού Μανωλάκη προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.
Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης κ. Ευαγγελία Λιακούλη σε σημερινή συνέντευξη Τύπου κάλεσε τους Λαρισαίους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια . «Οφείλουμε να καταστήσουμε κοινό στόχο την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, αυτόνομα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Συμπλήρωσε επίσης ότι «το κτήριό μας, είναι  ένα ιδιαίτερο κτήριο, είναι χαρακτηρισμένο διατηρητέο, έχει ιδιορρυθμίες κατασκευαστικές και σπάνια υλικά και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη δουλειά μας.
Παρόλα αυτά με επιμονή και πίστη, συνέργεια και συνεργασία, καταφέραμε να δώσουμε λύση στο θέμα και να προωθήσουμε μια σειρά ενεργειών στην κατεύθυνση να κάνουμε το κτήριό μας προσβάσιμο σε όλους και να γίνουν μέλη του Εργαστηρίου μας, εκπαιδευόμενοι, εκπαιδευτές και συμμετέχοντες, όλοι οι συμπολίτες μας .»