Μια πλατεία κόσμημα αποδόθηκε χθες το απόγευμα στους κατοίκους της συνοικίας της Νέας Πολιτείας στη Λάρισα από την εταιρεία διανομής φυσικού αερίου “ΕΔΑ-ΘΕΣΣ” στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Τα εγκαίνια της πλατείας, που διαθέτει χώρους ανάπαυσης και δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκαν παρουσία των τοπικών φορέων και κατοίκων της συνοικίας.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν, ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, ο οποίος στην ομιλία του, ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, για την άριστη συνεργασία, τους εργαζόμενους της εταιρείας, καθώς και τους πολίτες της Θεσσαλίας και ειδικότερα της Λάρισας, για την εμπιστοσύνη τους και την συμμετοχή τους στη χρήση του φυσικού αερίου.

“Τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και συμβάλουμε στην κλιματική αλλαγή στη Θεσσαλία που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Η Λάρισα είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα στη χρήση φυσικού αερίου με ποσοστό 77% κι εμείς με την κατασκευή αυτής της πλατείας επιστρέφουμε το κοινωνικό ενοίκιο”.

Τόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, όσο και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, μίλησαν για έργο ανθρώπινο που ανήκει στους πολίτες, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα για τα όσα προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

Να σημειωθεί, ότι η παράδοση της πλατείας έγινε παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ενέργεια που σηματοδοτεί την προσήλωση της ΕΔΑ-ΘΕΣΣ στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού η χρήση του φυσικού αερίου βοηθάει για ένα καθαρό περιβάλλον.

ertnews.gr