Ο Αστέρας πέρασε και το εμπόδιο της ΑΕΛ επικρατώντας με 1-0 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten. To νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μπαράλες στο 60ο λεπτό, με τον Αργεντίνο επιθετικό να φτάνει τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Αρκάδες φαίνεται να καθιερώνονται στην έκτη θέση, εφόσον έφτασαν τους 27 πόντους και με αγωνιστική περισσότερη βρίσκονται στο +6 από τον Ατρόμητο. Από την άλλη, σκούρα τα πράγματα είναι για την ΑΕΛ που παραμένει στην προτελευταία θέση με οκτώ πόντους.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΜΠΑΡΑΛΕΣ ΣΤΟ 60'

Ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος μπήκε ξανά δυνατά και απείλησε με το καλημέρα. Στο 46ο λεπτό ο Καπίγια έκανε σουτ στα όρια της περιοχής και ο Μπάγιτς έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ. Η ομάδα του Ράσταβατς συνέχιζε να πιέζει και στο 60ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Αστέρα άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Φερνάντεθ τροφοδότησε ωραία τον Άλβαρες στα αριστερά και εκείνος με τη σειρά του είδε την κίνηση του Μπαράλες στην περιοχή, ο οποίος με εύκολο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Αστέρας μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού διαχειρίστηκε το σκορ. Οι βυσσινί δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να γίνουν απειλητικοί και έτσι το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Ο Αστέρας είχε την κατοχή του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά. Ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Μπάγιτς, με την ΑΕΛ να έχει πολύ σωστή ανασταλτική συμπεριφορά και κρατούσε στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου τους Αρκάδες μακριά από την περιοχή της.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Σίτο με ωραία ατομική ενέργεια να πατάει περιοχή να κάνει ένα πλασέ στην αγκαλιά του γκολκίπερ των βυσσινί. Η ΑΕΛ δεν μπορούσε να απειλήσει έχοντας απόλυτη προσήλωση στην άμυνα, όμως είχε κλασική ευκαιρία στο 44' με τον Μιλοσάβλιεβιτς, σουτ του οποίου απέκρουσε ο Τσιφτσής.

sport24.gr