Aπό το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας  συναντήθηκε στα γραφεία του φορέα με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Δ. Παπαδημούλη, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υφυπουργό Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων κ. Θ. Πελεγρίνη και την κα Ολγα Νάσση, υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων και Αδελφοτήτων της Ιταλίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα σήμερα στην Ελλάδα βάλλεται  και ιδιαίτερα πλήττεται η μικρομεσαίεα επιχείρηση που το Επιμελητήριο εκπροσωπεί.
Στη συνέχεια , ο κ. Γιαννακόπουλος επισήμανε την αναγκαιότητα σύνδεσης πρωτογενούς παραγωγής με τον δευτερογενή τομέα, τη χρησιμότητα δημιουργίας clusters μεταξύ των επιχειρήσεων αλλά και της συνέργειας γενικότερα για την εξωστρέφεια στην Ε.Ε.
Τέλος,  ζήτησε από τον Ευρωβουλευτή κ. Παπαδημούλη τη στήριξη της επιχειρηματικότητας όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε ευρωπαϊκό  με τονωτικές ενέσεις μέσα από κοινοτικά προγράμματα.