Πιστός στη δέσμευση του για ουσιαστικές προσπάθειες βελτίωσης των συνθηκών του επιχειρείν στον κλάδο της εστίασης, ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων Ν. Λάρισας συνεχίζει το κύκλο των συναντήσεων με τις δημόσιες αρχές της χώρας. Δεδομένου ότι όλη η περιοχή της Π.Ε. Λάρισας είναι κατά βάση αγροτικής φυσιογνωμίας και ο τουρισμός της είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένος με τον πρωτογενή τομέα, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, τα μέλη του Δ.Σ. προσκάλεσαν σε φιλικό γεύμα τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη, στην έδρα τους στον Αγιοκάμπο.
Κυρίαρχο θέμα που παρουσιάστηκε στον Υφυπουργό ήταν η τιμωρητική διάθεση με την οποία προσεγγίζει η νομοθεσία τους επιχειρηματίες υγειονομικού ενδιαφέροντος και τους οποίους, όταν η πραγματική διάρκεια της σεζόν είναι ο μόνο 40 ημέρες το έτος στην περιοχή μας, τους οδηγεί πλέον με μαθηματική ακρίβεια στην παύση των επιχειρήσεων τους. Ο υφυπουργός άκουσε με προσοχή όσα αναλυθήκαν και δήλωσε διατεθειμένος να διευκολύνει την  επικοινωνία μεταξύ των διοικητικών δομών των αντίστοιχων υπουργείων και του συλλόγου, ώστε να βρεθεί μια βιώσιμη λύση για το μέλλον.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Χασιώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Αλέξης Μαραμής, ο γραμματέας κ. Κώστας Σανταγιάννης, τα μέλη κ.κ. Αλέξης Στεφανάρας, Θοδωρής Γκέσος, Δημήτρης Ηλιάδης ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου κ. Άγγελος Γιουρέλης, η υπεύθυνη επικοινωνίας κα Παναγιώτα Σάρρου και ο κ. Βασίλης Μπάτσικας.
Οι παρευρισκόμενοι εκ μέρους του προέδρου κ. Χασιώτη, ευχαριστώντας τον Υφυπουργό για το χρόνο του, τόνισαν ότι είναι η πρώτη φορά σε όλα αυτά τα χρόνια που κάποιος εκ της κυβερνήσεως επισκέπτεται την περιοχή, ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματά της.