Έντονα επικριτικός εναντίον της δημοτικής αρχής Καλογιάννη, ο γιατρός και δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο Διαμάντου, Μάριος Ξηρομερίτης,  ο οποίος, με αφορμή τον διετή απολογισμό του δημάρχου, κάνει λόγο για «παταγώδη αποτυχία».

Στον λογαριασμό του, στο facebook, αναφέρει συγκεκριμένα:

"Δύο χρόνια από την Δημοτική Αρχή της Λάρισας και το μόνο που έχουμε να καταγράψουμε είναι η παταγώδη αποτυχία της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και με 2 χρόνια απραξίας που οι Λαρισαίοι τα βιώνουν καλά στο πετσί της καθημερινότητας !Χειρότερο και υποβαθμισμένο το παζάρι (που το πολεμούσαν όλα τα χρόνια ),χειρότερο και μίζερο το φεστιβάλ Πηνειού (που το βρήκαν από άλλους ).

Άλλα θυμάμαι έλεγε τότε στη συμπαράταξη ο δήμαρχος... περί μιας φοράς και τιμής ένεκεν στην σταδιοδρομία του ....σίγουρα είναι γλυκός ο θώκος ! Μείζων ζητούμενο είναι ότι δεν κοιτούν το παρών και την δημιουργία καθημερινού στρατηγικού έργου (εκτός υπηρεσιών φυσικά) αλλά κοιτά και ο ίδιος πως θα ανακόψει τους δελφίνους στη συμπαράταξη ώστε να καθιερωθεί 10 χρόνια ! Η δεκαετία μπορεί να αφορά τα όνειρα του δημάρχου, σίγουρα δεν νοιάζει τον Λαρισαίο και την Λάρισα η προσωπική φιλοδοξία του καθενός !Τα όνειρα της πόλης και η εικόνα της, ξεπερνούν αυτό το μικρό όνειρο του δημάρχου-φιλοδοξία... που το διατυμπανίζει τόσο πρόωρα !!

Μόνος του με αυτή τη στάση μπαίνει στο περιθώριο !!".