Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, η  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν.Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, πραγματοποίησε επίσκεψη στο ¨ΙΑΣΩ¨, Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις, με έδρα την πόλη της Λάρισας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα καθώς η κα Ευαγγελία Λιακούλη από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του Συλλόγου, πίστεψε στο όραμα και τους στόχους του και αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του. 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθησαν: ο πρόεδρος  κ. Λιούσας Δημήτρης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Σπαθάρας Μάρκος, ο γραμματέας  κ.Γκαμπέτος Αθανάσιος, ο ταμίας Κτούκας Βασίλης και τα μέλη, Καταραχιάς  Αντώνης, Παπαγιάννης Αχιλλέας, Σβώλη Μαρία και Λιούσα Βασιλική, που  ευχαρίστησαν τη βουλευτή για την αγάπη και την ουσιαστική στήριξή της.

Η κα Ευαγγελία Λιακούλη, αφού ευχαρίστησε με τη σειρά της όλα τα μέλη του  ¨ΙΑΣΩ¨ Συλλόγου Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις, εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελούν, δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερα περήφανη και ταυτόχρονα συγκινημένη, που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Συλλόγου ΙΑΣΩ¨. Χαρακτηριστικά, η Βουλευτής επεσήμανε τον αγώνα που δίνουν και οι ίδιοι αφού καθημερινά και αδιάκοπα καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να επιτύχουν στήριξη και βοήθεια  για τα παιδιά και εφήβους με νεοπλασματικές ασθένειες, για τους μικρούς  ήρωες  που αγωνίζονται με θάρρος για το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην Υγεία και τη Ζωή και που έχουν βρει μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά και θαλπωρή από όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους του Συλλόγου.

Στη συνέχεια, προέβη σε μήνυμά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, κ.Ευαγγελία Λιακούλη, επισημαίνει τα εξής:

«Η 4η Φεβρουαρίου αποτελεί ημέρα ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και κυρίως πρόληψης για τον καρκίνο, αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας που μάχονται και αντι-μάχονται, που στέκονται και αντι-στέκονται αγέρωχα, με θαρρετό βλέμμα απέναντι στην αρρώστια , την κάθε μορφή και άσχημη όψη της νόσου. Ο σύλλογος ΙΑΣΩ μας κάνει περήφανους για την τεράστια προσφορά του στα παιδιά  και στους γονείς, που αντιμετωπίζουν τη νόσο του καρκίνου. Είναι πρότυπο λειτουργίας εθελοντικού φορέα και αξίζει τη στήριξη και αρωγή όλων μας 

Αυτή η μέρα είναι κυρίως , αφιερωμένη σε όλους τους  Γενναίους Ανθρώπους γύρω μας… 

Ο καρκίνος δεν είναι θάνατος. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, με πολλούς γενναίους και πολλούς νικητές».