Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τον Προϋπολογισμό για το 2022, παρουσία του Προέδρου  Νίκου Ανδρουλάκη, η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Ευαγγελία Λιακούλη, τοποθετήθηκε, επισημαίνοντας τα εξής:

«Σας καλωσορίζω στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.   

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, καθώς, μετά από μια πορεία τεσσάρων ημερών, κορυφώνεται η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2022. Μια συζήτηση, κατά την οποία η Κυβέρνηση προσπάθησε να παρουσιάσει ένα αυτοσχέδιο αισιόδοξο σενάριο, με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. 

Χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό, χωρίς αναπτυξιακή στρατηγική, κυρίως όμως, χωρίς κοινωνικό πρόσημο. 

Χωρίς θεμέλια και πυλώνες στήριξης, έχτισε πάλι ένα οικοδόμημα, στο οποίο καλεί τον λαό μας να το κατοικήσει, αλλά εκείνος δείχνει πια φανερά ότι δεν είναι πρόθυμος, διότι δεν νιώθει ασφαλής, δεν την εμπιστεύεται  

Προσπαθεί η Κυβέρνηση να πείσει, παραθέτοντας  ατεκμηρίωτους αριθμούς. 

Ακριβώς όμως απέναντι σ’ αυτούς τους αριθμούς, είναι οι Άνθρωποί μας, που τους σφυροκοπά η πανδημία, η ακρίβεια, η ανεργία…

Είναι οι Άνθρωποί μας, που πλέον παίρνουν σαφείς αποστάσεις από την Κυβέρνηση και στρέφουν το βλέμμα τους, τις προσδοκίες και ελπίδες τους σε εμάς, στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, που ξέρουν και νιώθουν ότι είναι  το σπίτι τους, ο χώρος που αγκαλιάζει το λαό μας και προστατεύει τους αδύναμους. 

Αυτές τις μέρες δώσαμε μια μεγάλη μάχη στη Βουλή και στην κοινωνία, με τον Πρόεδρό μας, να παρεμβαίνει και να αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα για τη χώρα και με όλους τους συναδέλφους Βουλευτές , να αποκαλύπτουν αριστοτεχνικά όλες τις πτυχές του προϋπολογισμού, ο καθένας στον τομέα του.

Θέλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες και την μεγάλη ικανοποίησή μου για την παρουσία και την ποιοτική δουλειά όλων των βουλευτών μας, των συνεργατών , του Διευθυντή , των στελεχών και της Γραμματείας της ΚΟ, που νύχτα- μέρα , δώσαμε μαζί τη μάχη  αυτών των ημερών. 

Σύντομα, όπως ήδη ζήτησε ο Πρόεδρος, θα υπάρξει συνεδρίαση της ΚΟ για να προγραμματίσουμε τη δουλειά μας και να συζητήσουμε όλα όσα  μας απασχολούν. 

Στη νέα πορεία μας, με εμπιστοσύνη και φιλία, δίνουμε τον αγώνα μας για το λαό και την πατρίδα , με αισιοδοξία και δύναμη 

Είμαστε όλοι Μαζί  και Κοιτάζουμε μόνο Μπροστά.

Με ευχές για καλές Γιορτές, Υγεία και Δύναμη σε όλους, καλώ στο βήμα, για την ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη»