Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ. επί της Σωκράτους 119, στην Λάρισα (2ος όροφος), θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου υποκαταστήματος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn.

Ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία και την εξέλιξή του στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, διαθέτοντας ένα κεντρικό εργαστήριο με διεθνή αναγνώριση εργαστηρίου αναφοράς στην Αθήνα και υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, προχωρά στην επέκταση των δραστηριοτήτων του με την δημιουργία ενός νέου υποκαταστήματος στην Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη πόλη της Λάρισας.

Η λειτουργία του νέου εργαστηρίου εκτέλεσης διαγνωστικών εξετάσεων στην Λάρισα, με τα εχέγγυα ποιότητας του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών, αφενός θα ενισχύσει σημαντικά τη λειτουργία της τοπικής αγοράς και αφετέρου θα συμβάλλει σημαντικά στην άρτια εξυπηρέτηση των εξεταζομένων που προσέρχονται στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά ιατρεία της Θεσσαλίας.

Κατόπιν της τελετής εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στις 12.30 μ.μ. ενημερωτική ημερίδα, ανοιχτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους του χώρου της υγείας, με θέμα «Η θωράκιση και το μέλλον των βιοπαθολογικών εργαστηρίων» στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Ιmperial.