Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν" και του δημοτικού συμβούλου Αλέξανδρου Νάρη, σχετικά με το θέμα του ΔΩΛ, αναφέρονται τα εξής:

"Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης αναγκάστηκε, μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις της «Λαρισαίων Κοινόν», να παραδεχθεί ότι υπάρχει έκθεση του Α.Σ.Ε.Π στην οποία αναφέρονται σημαντικές παρατυπίες στην διαδικασία επιλογής προσωπικού για το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στον διαγωνισμό του 2019.

Για να αποσείσει τις ευθύνες του χρησιμοποίησε το «εξαιρετικό» επιχείρημα: «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμαρχος να γνωρίζει τα πάντα»! 

Δεν είχε όμως την πολιτική γενναιότητα να γνωστοποιήσει το έγγραφο ώστε να μάθουν όλοι οι δημότες του Δήμου Λαρισαίων ποιες παρατυπίες υπήρξαν, ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στον τρόπο επιλογής προσωπικού. 

Με την στάση του αυτή ο κ. Καλογιάννης ενισχύει την αντίληψη της πλειοψηφίας των δημοτών, ότι πιθανώς υπάρχουν ζητήματα «ευνοιοκρατίας» στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοτικού Ωδείου. 

Καλούμε την Δημοτική αρχή, χωρίς υπεκφυγές και προσχήματα, να μας χορηγήσει την έκθεση του ΑΣΕΠ στην προθεσμία που καθορίζει η εισαγγελική παραγγελία και επίσης να δώσει στη δημοσιότητα  τους λόγους παραίτησης της πρώτης επιτροπής του διαγωνισμού. Ο χρόνος τελειώνει."