Σε ανακοίνωση του κ. Κώστα Βαϊούλη, επικεφαλή της «Λαρισαίων Κοινόν» και δημοτικό σύμβουλο, σχετικά με τον αναπτυξιακό οργανισμό του Δήμου Λαρισαίων, τονίζονται τα εξής:

"Η Δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Κοινόν»  καταψήφισε την σύσταση του αναπτυξιακού οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων και δεν θα συμμετάσχει με
εκπρόσωπό της στην γενική συνέλευση επειδή η δημιουργίας του:

Ακυρώνει τα εκλεγμένα συλλογικά όργανα των ΟΤΑ με την παράκαμψη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν προβλέπει την συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο δυναμικών φορέων που έχουν την τεχνογνωσία χάραξης στρατηγικής για την πραγματική ανάπτυξη, όπως το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τα Επιμελητήρια.

Παρακάμπτει το ΑΣΕΠ στις προσλήψεις, αφήνοντας να αιωρείται η υπόνοια για «βόλεμα» ημετέρων και χρήσης του ως εργαλείο βιομηχανίας προεκλογικών ρουσφετιών.

Καταστρατηγεί την εργατική Νομοθεσία και τις συλλογικές συμβάσεις και προωθεί την «ευέλικτη» εργασία, δηλαδή φθηνά αμειβόμενους εργαζόμενους.​

Στην πράξη πρόκειται για έναν «Δούρειο ίππο» περαιτέρω απαξίωσης του δυναμικού του Δήμου, που ανοίγει την κερκόπορτα δυνητικής διαπλοκής για έργα και δράσεις βιτρίνας, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία μελέτη ή διαβούλευση για του τι είδους ανάπτυξη έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την δωρεάν προβολή των θέσεών μας.

Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή τους για να τους «εξυπηρετήσουμε» με δωρεάν μαθήματα σύγχρονης πολιτικής δράσης."