Σε συνέντευξη που δόθηκε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος της "Λαρισαίων Κοινόν"  Αλέξανδρος Νάρης αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης με τη μη χορήγηση Διοικητικού εγγράφου του ΑΣΕΠ που αφορά παρατυπίες στην πρόσληψη υπαλλήλων στο Δήμο, αποδόμησε τους νεολογισμούς του Δημάρχου περί...εισαγγελικής παρακλήσεως, επεσήμανε τις συνεχείς υπαναχωρήσεις, τις ύβρεις, τις υπεκφυγές, τις απειλές και τις απόπειρες φίμωσης του στο Δημοτικό Συμβούλιο και επεσήμανε πως μπορεί ο διαγωνισμός να έχει γίνει εκτός ΑΣΕΠ, αλλά το ΑΣΕΠ όχι μόνο έχει λόγο και διενεργεί έλεγχο, αλλά σε περίπτωση που βρεθούν παρατυπίες και δε γίνουν οι δέουσες ενέργειες, υπάρχουν πολύ σοβαρές συνέπειες.

Στη συνέχεια ο κύριος Βαϊούλης αναφέρθηκε στη διαχείριση του Ωδείου από τον κ Σαπκα τονίζοντας ότι από τη στιγμή που επιχορηγείτε με 1.000.000 ετησίως, στον προϋπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων είναι αυτονόητο δικαίωμα κάθε Δημοτικού Συμβούλου να ζητάει έλεγχο και διαφάνεια.

Η Λαρισαίων Κοινόν θεωρεί ότι ο Δήμαρχοις είναι παραπληροφορημένος από τον κ. Σάπκα και προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος του Ωδείου ζητά την άμεση παραίτηση του κυρίου Σάπκα.