Συνελήφθησαν, χθες (11-12-2020) το απόγευμα στο νομό Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -59,4- γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει ο ένας από τους δύο δράστες στο έδαφος αγροτικής περιοχής του νομού Λάρισας. 

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, ένα ναρκωτικό δισκίο χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Στην κατοχή του δεύτερου δράστη, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

τρεις συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -18,6- γραμμαρίων,

μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους -12- γραμμαρίων,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 

το χρηματικό ποσό των -820- ευρώ και 

ένα κινητό τηλέφωνο. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.