Εκ νέου συζητήθηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, το θέμα των 113 προσλήψεων σε υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, μετά από αίτημα της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για ανανέωση-επέκταση των συμβάσεων περίπου 40 εργαζομένων στην καθαριότητα, οι οποίοι δεν επαναπροσλήφθησαν.

«Νιώθουμε αδικημένοι» δήλωσε ο εκπρόσωπος των πρώην εργαζομένων - συμβασιούχων κ. Ι. Καραχρήστος και ζήτησε να βρεθεί μια λύση για να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Σημείωσε επίσης ότι «το σύνολο των εργαζομένων έχει εμπειρία και από προηγούμενες συμβάσεις στην καθαριότητα και θα ήμασταν ένα χρήσιμο εργαλείο σε αυτή την χρονική στιγμή».

«Η επιλογή μου για κλήρωση των υποψηφίων ήταν μονόδρομος. Είναι μια απόφαση δικαίου» δήλωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννης

* Εν τω μεταξύ το περιστατικό της παρέμβασης ομάδας αντιεξουσιαστών που μετέδωσαν μήνυμα για το θέμα της απεργίας πείνας του κατάδικου Δημ. Κουφοντίνα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας (στις 18 Φεβρουαρίου), συζητήθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Και για τα δυο θέματα, δημοτική αρχή και παρατάξεις της αντιπολίτευσης, διατήρησαν τις –αντίθετες - θέσεις τους.

Λένα Κισσάβου Ελευθερία