Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο για τις Ευπαθείς Ομάδες στο Αβέρωφ  χριστουγεννιάτικη γιορτή με τους συμμετέχοντες να ανταλλάζουν ευχές για καλές γιορτές και χαρούμενο το νέο έτος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας.

Στη γιορτή συμμετείχαν τα παιδιά του 21ου Νηπιαγωγείου Λάρισας με τις δασκάλες τους και μέλη των ΚΑΠΗ σε μια όμορφη αλληλεπίδραση ανάμεσα στην πρώτη και στην Τρίτη ηλικία.

Τα παιδιά καθήλωσαν με τα παραμύθια τους η Χριστίνα Βράκα και η Αθηνά Πολυμέρου, ενώ τα στα κάλαντα συνόδευσαν τους μαθητές οι μουσικοί  Αποστόλης Γκιόλβας και Βασίλης Σωτηριάδης.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τα παιδιά η παρουσία του Αγίου Βασίλη τον οποίο υποδύθηκε ο Θεόδωρος Καρατέγος που μοίρασε δώρα και λιχουδιές που εξασφάλισε το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τη γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σωτήρης Βούλγαρης ενώ από την πλευρά της διεύθυνσης παραβρέθηκαν τα στελέχη Δήμητρα Παπαστεργίου ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας, Δήμητρα Κωστοπούλου Κοινωνική Λειτουργός, Κατερίνα Κακούσιου νοσηλεύτρια και Ζήνα Στεργίου νοσηλεύτρια.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.