Ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, στον χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ (επί της οδού Πηνειού 10 στη Λάρισα), με τη συμμετοχή γονέων, φίλων και προσωπικού του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. 

Σε μια χρονική περίοδο όπου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η έλλειψη σε αίμα είναι σημαντική, ο Σύλλογος Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία. 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (Π.Γ.Ν.Λ.). Να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, μπορούν να παρουσιασθούν σε οποιαδήποτε Νοσοκομειακή Μονάδα, οποιαδήποτε ημέρα τους εξυπηρετεί και να προσφέρουν αίμα, δηλώνοντας ότι είναι για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Οικογένειας & Φίλων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.