Με νέα ανακοίνωση ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης απαντά στον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Αξιότιμε Δήμαρχε μετά την απάντηση σας  φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη επιχειρημάτων από την πλευρά σας. Είναι αλήθεια ότι ο πιο αντικειμενικός κριτής είναι η καθημερινότητα και οι συνδημότες μας γνωρίζουν καλά πως τη μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας την έχετε χάσει. Εσάς κύριε Δήμαρχε μπορεί να σας νοιάζουν  μόνο οι εκλογές  , εμάς όμως μας νοιάζει και η ευημερία και η προκοπή των πολιτών !
Είναι αλήθεια ότι ανησυχούμε, καθημερινά αφουγκραζόμαστε την αγωνία των επαγγελματιών του κέντρου, των εμπόρων και των ανθρώπων που οι δουλειές τους  πάνε από το κακό στο χειρότερο και που τα έργα που γίνονται σε μεγάλο κομμάτι του εμπορικού κέντρου, αποτελούν ένα ακόμα πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Έργα που -το έχουμε ξαναπεί- γίνονται βιαστικά και με πρόχειρο σχεδιασμό. Και όταν αναφερόμαστε στο σχεδιασμό εννοούμε την συνεργασία και συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, τους εμπόρους και όλους όσους έχουν τις δουλειές τους στο κέντρο της πόλης μας.  Πολλά καταστήματα και επαγγελματίες βιώνουν το πρόβλημα και αισθάνονται ότι τιμωρούνται την ώρα που προσπαθούν να ορθοποδήσουν.
Σίγουρα θα κριθούμε όλοι στις εκλογές, πολύ δε περισσότερο εσείς και όλοι όσοι στηρίζουν τις λάθος επιλογές σας και σας προσφέρουν δεκανίκι για να φτάσατε μέχρι τις εκλογές. Η θητεία σας στιγματίστηκε από μεγάλες πολυέξοδες αποτυχίες όπως η πρόταση για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα.  Αλλά και από το δρόμο των απευθείας αναθέσεων που δυστυχώς επιλέξατε, ενώ από τα έδρανα της Αντιπολίτευσης κατακρίνατε με πύρινους λόγους κατά τη θητεία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Τέτοιες επιλογές  τραυματίζουν το κύρος και την πολιτική διαφάνεια  της Αυτοδιοίκησης.
 Δηλώνω προσωπικά ότι θα συνεχίσω να είμαι παρών καθημερινά, να ιχνηλατώ  τα προβλήματα που δημιουργούνται και που δεν λύνονται από τη Δημοτική Αρχή. Είμαστε εδώ για να φέρνουμε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
ΥΓ. Αγαπητέ Δήμαρχε  αν δε γνωρίζετε εσείς και όσοι όψιμα ενδιαφέρονται για  τα πεζοδρόμια της οδού Μανδηλαρά,  να σας  ενημερώσω, ότι μετά από αίτημα μου, έλαβα γραπτώς την απάντηση της υπηρεσίας, που γνωστοποιεί ότι δεν τηρούνται τα όρια διέλευσης των πεζών σύμφωνα με την νομοθεσία."