Περιήγηση στον προϊστορικό οικισμό της Παλαιόσκαλας, κοντά στην λίμνη Κάρλα, θα κάνουν τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, την Κυριακή 20 Μαϊου, από τις 9.30 π.μ. Την ξενάγηση στον χώρο θα κάνει ο αρχαιολόγος Γ. Τουφεξής, ο οποίος και ανέσκαψε τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30 π.μ. μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου στο Γενί τζαμί. Η μετάβαση θα γίνει με Ι.Χ. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι εγκαίρως να ειδοποιήσουν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου αν θα έρθουν με τα Ι.Χ. τους ή θα παραληφθούν από άλλα μέλη.
ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Εντωμεταξύ ανοιχτά θα είναι το Σάββατο 19 Μαϊου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 μμ, τα γραφεία του Συλλόγου στο Γενί τζαμί. Τα μέλη αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου μπορούν να περάσουν κατά τις παραπάνω ώρες για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ειδικότερα τα μέλη μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να επικαιροποιήσουν τις κάρτες εισόδου σε δημόσιους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία που κατέχουν.