Με τη διανομή τροφίμων σε 11.000 κατοίκους του νομού (4.704 οικογένειες) ξεκινά αύριο στους δήμους του ν. Λάρισας, η υλοποίηση του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» και θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη.

 Τα πρώτα προϊόντα θα είναι νωπό κοτόπουλο και πορτοκάλια τα οποία θα μοιραστούν στις 4.704 οικογένειες στα κατά τόπους σημεία διανομής του κάθε Δήμου.

 Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων η διανομή θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης τις ημέρες Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη και ώρες 9:00- 16:00. 

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων η διανομή θα γίνει με αλφαβητική προ- τεραιότητα και ανά δίωρο ενώ  για την παραλαβή των προϊόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου έγγραφου στο όποιο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ είτε του αιτούντα είτε οποιουδήποτε άλλου μέλους της εγκεκριμένης οικογένειας. 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει στο σημείο διανομής για λόγους υγείας, ηλικίας ή αναπηρίας τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ’ οίκον με ευθύνη της Κοινωνικής Σύμπραξης.