Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας παρέδωσε σήμερα 18.03.2021 στο Δήμο Ελασσόνας και στο Δήμο Τυρνάβου είδη τροφίμων και προσωπικής υγιεινής για τους πληγέντες από το σεισμό.

Η συλλογή των ανωτέρω ειδών πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια όλης της προηγούμενης εβδομάδας στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με τη συμβολή της Κοινωνικής Υπηρεσίας. 

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λάρισας, η Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας (Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ) και ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Λάρισας όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη του μεγάλου αυτού σκοπού.

Τα είδη παρέδωσαν οι κ. Κωνσταντίνος Πάνος, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Λάρισας, η κα Ελένη Μαυροπούλου, εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Λ, η κα Ευθυμία Χύτα και ο κ. Χρήστος Μπιτούλας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων, η κα Ευθαλία Μανωλοπούλου, Προϊσταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας και ο κ. Ζήσης Σκάρπας, εργαζόμενος του Νοσοκομείου.

Για το Δήμο Ελασσόνας τα είδη παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας και για το Δήμο Τυρνάβου ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κατσαρός.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ευχαριστεί τη Μεταφορική Εταιρεία Αφοί Ντελόπουλοι για τη προσφορά της ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια τα είδη στους πληγέντες.