Να εισακούσει η κυβέρνηση την ολοκληρωμένη πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τη βελτίωση του αναπτυξιακού νόμου, καλεί τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης με σχετική αναφορά που κατέθεσε συμπεριλαμβάνοντας την πρόταση του Επιμελητηρίου.

«Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, μέσα από ένα πλήρες και εμπεριστατωμένο κείμενο, προτείνει 27 συγκεκριμένες παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν τις προτεινόμενες διατάξεις του νομοσχεδίου και θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την αναπτυξιακή πορεία της ελληνικής οικονομίας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος πολιτικός. 

Ζητά δε, τις άμεσες και δέουσες ενέργειες του Υπουργείου για την άμεση επίλυση των πολλών ζητημάτων που προκύπτουν με τον υφιστάμενο αναπτυξιακό και αποτελούν τροχοπέδη για χιλιάδες επιχειρήσεις στη χώρα.

«Δεν είναι δυνατό να σχεδιάζεις για τις επιχειρήσεις χωρίς να ακούς και να αφουγκράζεσαι τους πρωταγωνιστές της αγοράς. Ο κ. Γεωργιάδης οφείλει να δείξει ταχύτατα αντανακλαστικά και ευήκοα ώτα, ώστε να υιοθετηθούν οι προτάσεις του επιμελητηρίου προς όφελος της αγοράς, της οικονομίας και της χώρας» καταλήγει ο κ. Κόκκαλης.