Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά basket 3on3 στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚΛ, το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιούνη, που διοργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες: ΚΕΘΕΑ -ΕΞΟΔΟΣ, Τα βυσσινί άλογα, Bangbros, Μιζιος, Team Yanno, ΚΕΡΑΥΝΟΙ, Μπλουγκρανα και Αήττητοι.
Συμμετείχαν οι διαιτητές Γεωργούλης Λεωνίδας, Καραχρήστος Γιάννης, Ιατρόπουλος Δημήτρης και οι κριτές Νανούλη Ζωή και Ιωάννου Κική.

Πρώτη στον όμιλο των μικρών βγήκε η ομάδα « Τα βυσσινί άλογα», δεύτερη η «Μιζιος» και τρίτη η «Αήττητοι».

Στον όμιλο των ενηλίκων πρώτη ήταν η ομάδα « ΕΞΟΔΟΣ-ΚΕΘΕΑ», δεύτερη η «Bangbros» και τρίτη η «ΚΕΡΑΥΝΟΙ».

Επίσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων.

Στο τουρνουά παραβρέθηκε ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας,  με το ΚΚΕ, καθηγητής φυσικής αγωγής, βαλκανιονίκης ελευθέρας πάλης και πρώην πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προπονητών πάλης.

Εκ μέρους της ΚΝΕ χαιρετισμό έκανε ο Γιώργος Αποστολάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη πάλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά  και τη στάση των αστικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΚΙΝΑΛ κλπ αλλά και της φασιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγης απέναντι στο ζήτημα των ναρκωτικών.

Κάλεσε κάθε νέα και νέο να συμμετέχει στη πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και  η στάση του ΚΚΕ να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για το λαό και τη νεολαία μπροστά στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου αλλά και την επόμενη μέρα.