Κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Θάνο Βούρδα, επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλία ενώ θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τη Διαχειριστική Αρχή, για την προετοιμασία της ολοκλήρωσης του έργου των δύο κάτω διαβάσεων στις θέσεις Σαράγια και Γκαζέλο Τρικάλων και την προετοιμασία έκδοσης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έργο της Κατασκευής Ηλεκτροκίνησης, Σηματοδότησης – Τηλεδιοίκησης της υφιστάμενης μονής σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 3 το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ θα επισκεφθεί τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας ενώ στις 6 το απόγευμα το κλιμάκιο θα επιθεωρήσει την πρόοδο εργασιών στο Γκαζέλο Τρικάλων.

Αύριο Τέταρτη θα επισκεφθεί το εργοτάξιο της Σιδηροδρομικής Γέφυρας 26 η οποία είναι χαραδρογέφυρα στη θέση «Ξεριά». Προκειται για τεχνικό τριών ανοιγμάτων με χαλύβδινα τόξα και σύμμεικτο κατάστρωμα, συνολικού μήκους 405 μ και πλάτους 18 μ. Τέλος στις 16:00 το κλιμάκιο θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του Λιανοκλαδίου προκειμένου να διαπιστωθεί επί τόπου η πορεία των έργων.

Ert.gr