Ο πολυχώρος «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» ανοίγει τις πύλες του σήμερα το απόγευμα στις 4 για να υποδεχτεί τους Λαρισαίους στους ολοκαίνουργιους χώρους που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας στο πάρκο του Αλκαζάρ και να αναβιώσουν τις συνήθειες ετών της παλιάς Λάρισας από το ομώνυμο «κοσμικόν κέντρον» που άφησε εποχή.

Οι πολύμηνες εργασίες στο χώρο του παλιού αναψυκτηρίου έχουν εξάψει την περιέργεια των Λαρισαίων για τον νέο πολυχώρο διασκέδασης που υπόσχεται να προσφέρει ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό και ζωντανό κύτταρο ψυχαγωγίας στο αγαπημένο πάρκο της πόλης.

Σχεδιάστηκε αρχιτεκτονικά και λειτουργικά με στόχο να ενώσει τον πολιτισμό και την τέχνη με την κοινωνική δραστηριότητα και την καθημερινή ζωή, αντλώντας έμπνευση από το δημόσιο χαρακτήρα του πάρκου και τη γειτνίασή του με το Κηποθέατρο. Η καινοτομία στη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό του νέου πολυχώρου είναι η ανάπτυξη διαφορετικών επιχειρήσεων εστίασης κάτω από το ίδιο brand.

Οι εργασίες στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του νέου πολυχώρου ολοκληρώθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα και έλαβαν την προβλεπόμενη έγκριση από τη Δημοτική Αρχή της πόλης μετά από επιτόπια αυτοψία.

Από σήμερα το απόγευμα λοιπόν, μπορούμε να επισκεφτούμε τον νέο πολυχώρο και ανάλογα με τις διαθέσεις μας να επιλέξουμε ως πρώτη μας εμπειρία να απολαύσουμε τον καφέ μας στο coffee spot, να φάμε χειροποίητο παγωτό στη  gelateria ή γλυκές και αλμυρές κρέπες και λουκουμάδες στο crepe station.

Όσο νυχτώνει δε, μπορούμε να δοκιμάσουμε ιταλική πίτσα και μακαρονάδες στην pizzeria ή κρεατικά που θα “ψήνονται” μπροστά μας στην ανοιχτή κουζίνα του grill house και να κλείσουμε τη βραδιά μας στο χώρο του cocktail bar.

Το κυλικείο στο χώρο του αμφιθεάτρου θα παραμένει επίσης ανοιχτό καθημερινά για να καλύψει της ανάγκες των επισκεπτών του πάρκου κατά τη βόλτα τους.