Η πανδημία είναι το μείζον πρόβλημα υγείας στη χώρα αλλά δεν είναι το μόνο. Η αντιμετώπιση της δε από την κυβέρνηση χαρακτηρίζεται από λάθη ατολμία  και παλινωδίες. 

Σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν κυρίως ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, “αποκρύπτονται” ως μη υπάρχοντα.

Η έλλειψη φιαλών αίματος για την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων και έκτακτων περιστατικών είναι διαχρονική. Καμία όμως ανάδειξη-ενημερωτική καμπάνια- δεν είδαμε από τους κυβερνητικούς παράγοντες. Αντιθέτως είδαμε περιορισμό αντιμετώπισης των περιστατικών υγείας με τον αποκλεισμό των τακτικών χειρουργείων. 

Η Ν.Ε. του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ στο πλαίσιο της ανάγκης για αιμοδοσία προς όφελος των συνανθρώπων μας και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία του SARS-COV-2,  αποφάσισε και πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία μεταξύ των μελών.

Είναι η ελάχιστη προσφορά Αγάπης που μπορούσε να δώσει αυτές τις Άγιες ημέρες.

Αποφάσισε επίσης και δημιούργησε Τράπεζα Αίματος με την επωνυμία «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ», η ενίσχυση της οποίας θα γίνεται με περιοδικές αιμοληψίες και η ετήσια τακτική θα πραγματοποιείται κάθε 25η Οκτωβρίου, ημέρα μνήμης του θανάτου της αείμνηστης Προέδρου.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν αλλά και αυτούς που για λόγους υγείας ή απουσίας δεν μπόρεσαν και θα το πραγματοποιήσουν άμεσα.

Ευχαριστούμε πολύ επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΛ για την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.