Επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τη διαπραγμάτευση εξαπέλυσε σήμερα από τη Λάρισα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας. «Το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν στην καρέκλα τους » είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως πριν από λίγους μήνες δεν υπήρχαν αυτά τα μέτρα στο τραπέζι.
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια όσο περνάει ο χρόνος, η πραγματική οικονομία καταρρέει. Επιπλέον, κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση πως δημιουργεί προβλήματα στις ιδιωτικοποιήσεις και τις επενδύσεις, ενώ ξεκαθάρισε και πάλι πως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει ζημιά στη χώρα, επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και σημείωσε ότι δεν συνδέεται με τη δεύτερη αξιολόγηση, αλλά με όλα αυτά τα επιχειρήματα στην πραγματική αγορά και την οικονομία, τα οποία καθιστούν επιτακτική ανάγκη «να φύγει αυτή η κυβέρνηση και να έρθει μία κυβέρνηση άξιων ανθρώπων, που να πιστεύουν στην ελεύθερη οικονομία, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στις μεταρρυθμίσεις, στις επενδύσεις και στις στοχευμένες παρεμβάσεις στο Δημόσιο».
Ο κ. Κικίλιας ρωτήθηκε και για το θέμα της φέτας που έχει δημιουργήσει τριγμούς το τελευταίο διάστημα στους κόλπους του κόμματος.


thessaliatv.gr