Την απερίφραστη καταδίκη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και την εφημερίδα Καθημερινή, επισημαίνει με δήλωσή του ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης εκφράζοντας την ειλικρινή συμπαράσταση του στους εργαζόμενους και στην διοίκηση του Ομίλου, λέγοντας τα εξής:
"Η δύναμη της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας δε σκιάχτηκε από καμιά φοβέρα σήμερα. Τα συντρίμμια από την τρομοκρατική ενέργεια στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δεν έφτασαν στην ψυχή της ενημέρωσης, γιατί είναι βαθιά, και δε φιμώνεται , ούτε χειραγωγείται από όσους χτυπούν τη λειτουργία της Ελευθεροτυπίας.
Στη χώρα που γεννήθηκε ο Πολιτισμός και η Δημοκρατία, επιχειρεί να γεννηθεί ο διχασμός, η ασυδοσία, η ωμή βία. Θα μας βρουν μπροστά τους όσοι στρέφονται με άνανδρο τρόπο, ενάντια στη δεοντολογία της δημοσιογραφίας και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Και οφείλουμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και προκαταλήψεις να βάλουμε τα στήθη μας μπροστά, να απωθήσουμε την τρομοκρατία και τα παρακλάδια της. Δηλώνω παρών σε αυτή τη μάχη, δίπλα πάντα στους εργαζόμενους και στη διοίκηση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή".