Στην αυλαία της χρονιάς  που πέρασε, μιας χρονιάς δύσκολης και επίπονης, οι νέοι της Λάρισας πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον με αισιοδοξία. Και γι’ αυτό το λόγο, ιδρύθηκε το Δίκτυο Νέων Λάρισας.

Μια ανεξάρτητη, νεανική και πρώτα από όλα φιλόδοξη οργάνωση νεολαίας στην ευρύτερη περιοχή του υπέροχου νομού μας. Μία οργάνωση που ουδεμία σχέση φέρει και επιθυμεί με αναγνωρισμένες κομματικές νεολαίες ή και δημοτικές / περιφερειακές παρατάξεις.

Με όρεξη για αληθινή προσφορά στην κοινωνία, για ενεργή ενασχόληση με τα δρώμενα του τόπου μας, και με περίσσια θέληση για δραστηριοποίηση της νέας γενιάς, προς όφελος ολόκληρου του κοινωνικού συνόλου.

Καλούμε κάθε νέα και κάθε νέο, ηλικίας από 15, έως και 30 ετών, που ζει, έχει καταγωγή, ή δραστηριοποιείται στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, να ανταποκριθεί στο προσκλητήριό μας, και να συστρατευτεί με τις δυνάμεις της νέας γενιάς του τόπου μας.

Γίνετε μέλη του δικτύου: https://forms.gle/7FseixFtwiYh18Xw6

Για περισσότερες πληροφορίες στο email μας: diktyoneonlarisas@gmail.com και στη σελίδα μας στο facebook: Δίκτυο Νέων Λάρισας