Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με την ΑΕΚ (30/1 - 20:00) που σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας «μονομαχία» στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, εκεί όπου μετρά τρεις νίκες και ψάχνει περισσότερες.

Η δοκιμασία απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» δίνει την ευκαιρία στους καλαθοσφαιριστές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους. Ο φιλόδοξος τεχνικός που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας έπειτα από το πέρασμα του Λίνου Γαβριήλ, επιθυμεί να παρατηρήσει τη διάθεση των παικτών μέσα στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, εκεί όπου καλούνται να εμφανίσουν ένα αξιοπρεπέστατο πρόσωπο, κτυπώντας την... πόρτα της νίκης, απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα.

Στη συνολική προϊστορία των δύο αντιπάλων, ο Δικέφαλος μετρά δύο σπουδαίες νίκες, αλλά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά στον πρώτο γύρο του φετινού «μαραθωνίου», όταν οι «κυανόλευκοι» έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους ως το τελικό 87-68 που διαμορφώθηκε κυρίως στο δεύτερο μέρος, μη αποτυπώνοντας τη συλλογική προσπάθεια των παιδιών. Οι άνθρωποι της ομάδας μας αναζητούν μία παρόμοια εμφάνιση στη 13η αγωνιστική, όπως εκείνη κόντρα στον Παναθηναϊκό (εντός), όταν οι παίκτες εμφάνισαν αξιοπρόσεκτο ζήλο ως το φινάλε, παρόλο που δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Στα αγωνιστικά ζητήματα της ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory κανείς δεν βρίσκεται στα... πιτς, ένα σημαντικό γεγονός σε μία «μάχη» που αποτελεί πρόκληση για ολόκληρο το οικοδόμημα μας. Ο Ουέσλι Γκόρντον θα προσπαθήσει να «πιάσει» τους 200 πόντους στη Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά οι αριθμοί:

- Ο Ουέσλι Γκόρντον απέχει 11 πόντους από τους 200 ενώ χρειάζεται 10 αμυντικά ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 100 στη Stoiximan Basket League.

- Η Λάρισα Bread Factory εκτελεί με ποσοστό καλύτερο κατά 5,1% στα τρίποντα από τους αντιπάλους της. Έχει 40,9% έναντι 35,8% των ομάδων που αντιμετώπισε ως τώρα. 

- Η ομάδα μας κάνει στην έδρα της 4,4 περισσότερα λάθη και έχει 3,5 λιγότερες ασίστ σε σύγκριση με τα παιχνίδια που δίνει μακριά από αυτήν.