«Σήμερα τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας. Τιμούμε αυτούς που με αίσθημα αυτοθυσίας υπερασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα, την εθνική μας υπερηφάνεια. Τιμούμε και τους ήρωες του παρελθόντος που έδωσαν τη ζωή τους στο βωμό αυτών των ιδανικών».

Τα παραπάνω σημειώνει σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στη Δοξολογία που τελέστηκε στον Ι.Ν. του Αγίου Αχιλλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου, καθώς και στον επίσημο εορτασμό της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Σε μια εποχή που η περιοχή μας χαρακτηρίζεται από αστάθεια, η χώρα μας αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά, με την απόκτηση υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων και με τη σύναψη στρατηγικών αμυντικών συμμαχιών. Η Ελλάδα ενισχύεται, η Ελλάδα «μεγαλώνει» και γίνεται ο αδιαπραγμάτευτος πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. 

Οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις στη θάλασσα, στην ξηρά και στον αέρα και υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα. Είναι οι ‘φύλακες’ των συνόρων μας, οι εγγυητές της εθνικής μας ασφάλειας. Τους ευγνωμονούμε. Χρόνια πολλά », κατέληξε στη δήλωση της η κα Μπίζιου.