Για μια άκρως γιορτινή και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα φρόντισαν τα μέλη του Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «ο Θετταλός» αφού άφησαν για λίγο τις προσωπικές τους υποχρεώσεις και διέθεσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για το στολισμό της πλατείας.

Ο σύλλογος αφενός μεν του Εξωραϊσμού της συνοικίας και αφετέρου της εορταστικής περιόδου, έντυσε με Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια τόσο περιφερειακά όσο και εσωτερικά της πλατείας τα δέντρα καθώς και τις κολώνες φωτισμού. Ένα τεράστιο δέντρο δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας σκορπίζοντας με το φως του λάμψη σε όλη τη συνοικία.

Η συνοικία Αβέρωφ βρίσκεται στο Νοτιότερο σημείο και αποτελεί είσοδο της πόλης, προδιαθέτοντας ευχάριστα και γιορτινά τους επισκέπτες. Η πλατεία Αβέρωφ, φωταγωγήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, με εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «ο Θετταλός».

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση ξεκίνησε από την πρόεδρο του συλλόγου κ. Μπαλασούλη Σμαράγδα, τη στιγμή που φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό της συνοικίας, ενώ η Χριστουγεννιάτικη γιορτή συνεχίστηκε με Παραδοσιακά Κάλαντα από τη Χορωδία καθώς και με Μοντέρνους Χορούς από τα αντίστοιχα τμήματα του συλλόγου.