Αναβαθμίζεται αισθητικά και λειτουργικά, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νεάπολης που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Ηρακλής Λάρισας.

Με έργο προϋπολογισμού 74.400 ευρώ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συντηρεί, βελτιώνει και εξοπλίζει τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, που  αποκτά 550 νέα πλαστικά καθίσματα, σκεπαστούς πάγκους αγωνιστικού χώρου, σύγχρονα αποδυτήρια κ.α.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακαινίζει το γήπεδο του Ηρακλή Λάρισας στο Αθλητικό Κέντρο της Νεάπολης και αποδίδει στο  ιστορικό σωματείο της πόλης και τους φιλάθλους ένα ακόμη σύγχρονο γήπεδο.

Στηρίζουμε στην πράξη τον αθλητισμό, με χρήσιμα έργα που βοηθούν  να μπει η άθληση στο  DNA  κάθε Θεσσαλής και Θεσσαλού.

Είμαστε πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα, με έργα υποδομών  σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα,  αλλά και με τη διοργάνωση και φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων» τονίζει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Οι εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Αθλητικό Κέντρο Νεάπολης, είναι οι εξής:

-οικοδομικές εργασίες (αποξηλώσεις-καθαιρέσεις, ψευδοροφή, διαχωριστικά, εξωτερικά κουφώματα, επενδύσεις δαπέδων-τοίχων, ξυλουργικά, πόρτες κλπ)

-επιχρίσματα , προετοιμασία επιφανειών για χρωματισμούς, χρωματισμοί εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών

-ηλεκτρολογικές εργασίες (ηλεκτρολογική εγκατάσταση, φωτιστικά οροφής led κλπ)

-υδραυλικές εργασίες (νέα εγκατάσταση ύδρευσης λουτρών , αποχέτευσης, νέα είδη υγιεινής, ντουζιέρες, θερμοσίφωνες κλπ)

-επισκευές κερκίδων και τοποθέτηση 550 νέων πλαστικών καθισμάτων

-κιγκλιδώματα και

-σκεπαστοί πάγκοι αγωνιστικού χώρου.