Στον εισαγγελέα Λάρισας κατέφυγε ο Κώστας Βαϊούλης, επικεφαλής της παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν", ζητώντας την παρέμβασή του για να του παραχωρηθούν τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Λαρισαίων των τελευταίων πέντε ετών, τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δεν του δίνονταν. 

Στο σχετικό δελτίο τύπου της παράταξης "Λαρισαίων Κοινόν", για το συγκεκριμένο γεγονός ο Κώστας Βαϊούλης αναφέρει τα εξής: 

Δεκτό έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Λάρισας, το αίτημα του δημοτικού συμβούλου Λάρισας και επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» Κώστα Βαϊούλη, να παρέμβει για να λάβει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την κατάσταση του δήμου Λαρισαίων.

Ο κ. Βαϊούλης επισκέφθηκε τον εισαγγελικό λειτουργό ενημερώνοντάς τον για το γεγονός πως παρότι έχει αιτηθεί από τον περασμένο Ιούνιο αρμοδίως τα σχετικά οικονομικά δεδομένα από το 2014 μέχρι και σήμερα, δεν τα έχει λάβει από το Δήμο Λαρισαίων.

Έτσι, ο Εισαγγελέας παρήγγειλε με εντολή του την άμεση επίδοση στον δημοτικό σύμβουλο των στοιχείων που αιτήθηκε. Σε δήλωσή του ο κ. Βαϊούλης επισημαίνει τα εξής: «Δυστυχώς καταφύγαμε σήμερα ως παράταξη στην έσχατη λύση της δικαιοσύνης για κάτι αυτονόητο, για να λάβουμε ως δικαιούμαστε, τα οικονομικά στοιχεία του δήμου των τελευταίων πέντε ετών όπως: Ετήσιες Εκθέσεις Ορκωτών Λογιστών και συμβάσεις απευθείας αναθέσεων προμηθειών και έργων.

Στοιχεία που επίμονα αρνήθηκε να μας δώσει η δημοτική αρχή, περιφρονώντας το θεσμικό μας ρόλο ως αντιπολίτευση. Μετά την εισαγγελική παραγγελία είναι εκτεθειμένοι διπλά στα μάτια των πολιτών».