Η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τις Ακαδημίες και τις Σχολές εκμάθησης αθλημάτων Δήμου Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο.Το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά από μικρούς αθλητές που περίμεναν με αγωνία να κερδίσουν ένα από τα 21 δώρα-φλουριά που περιείχαν οι πίτες.Ο υπερτυχερός της εκδήλωσης ήταν μαθητής από την σχολή εκμάθησης τένις που κέρδισε ένα ποδήλατο.
Ο Δήμαρχος Λαρισαίων ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς να έχουνε μια καλή αθλητική χρονιά και τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό. Τον λόγο πήρε ο κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος που ευχαρίστησε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που τόσα χρόνια στηρίζουν τα προγράμματα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι : ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ Απόστολος Καλογιάννης, ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος για τα αθλητικά θέματα κ.Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο σύμβούλος Δημάρχου για τα θέματα αθλητισμού κ. Γιάννης Αλεξούλης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Αποστόλης Σουρλαντζής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Παπαδημητρίου Βασίλης και κ.Πράπας Αντώνης.