Λίγες ώρες πριν το 2020 ανατείλει η οικογένεια της ΔΕΥΑΛ τήρησε το έθιμο της διοργάνωσης εκδήλωσης για τα παιδιά των εργαζομένων σ’ αυτή και την κοπή της βασιλόπιτας.

Με οικοδεσπότη τον Πρόεδρό της και Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, που συνοδευόταν από την σύζυγό του, παρόντα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη της, τη διοίκηση του σωματείου και εργαζόμενους με τις οικογένειές τους, στον χώρο των εγκαταστάσεών της δημιουργήθηκε εορταστική ατμόσφαιρα και όλοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης στο πνεύμα των εορτών.

Τα παιδιά των εργαζομένων έπαιξαν, παρακολούθησαν τα… μαγικά ταχυδακτυλουργού, τραγούδησαν, χόρεψαν και βέβαια έλαβαν τα δώρα τους.

Η γιορτή όμως έδωσε την δυνατότητα, πέρα από τις ευχές, να γίνει και ένας σύντομος απολογισμός του έργου της ΔΕΥΑΛ.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης στην παρέμβασή του εξέφρασε την πεποίθηση πως το 2020 θα είναι η αφετηρία για την επίτευξη των πρόσθετων στόχων της επιχείρησης, πέρα από την διατήρηση της θέσης της ως πρώτης επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης μεταξύ των αντίστοιχων της χώρας, με την συνέχιση της αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε συνοικίες της πόλης, την επέκτασή της στους τομείς της ενέργειας και την εξασφάλιση, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, επιπλέον ανθρώπινου δυναμικού υψηλής εξειδίκευσης.

Από την δική του πλευρά ο Πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Αχιλλέας Μητράκος αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες όλου το προηγούμενου διαστήματος της κρίσης στην χώρα μας, εστίασε στην ανάγκη αφενός να διατηρηθεί το «οικογενειακό κλίμα που συνέχει όλους στην ΔΕΥΑΛ» και αφετέρου να διατηρηθούν και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης πλαισιούμενος από τον Αντιπρόεδρο Δ. Μαβίδη, τον Γενικό Διευθυντή Δ. Σαββοργινάκη, τον Πρόεδρο του σωματείου Αχ. Μητράκο και τον Αντιπρόεδρο Ν. Κοσμάνος έκοψαν την βασιλόπιτα ενώ επτά εργαζόμενοι με κλήρωση κέρδισαν μια τριήμερη άδεια.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Γ. Ζαούτσος, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Θ. Καφφές, τα μέλη του ΔΣ της επιχείρησης Ε. Κολούσιου και Β. Γιαννούλας.