Από την Κω, το κέντρο συνάντησης σημαντικών αρχαίων ελληνικών πολιτισμών, των δυτικών και ανατολικών πολιτισμών της Μεσογείου, επέστρεψε η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, αφήνοντας πίσω της, τις καλύτερες εντυπώσεις.
Από τις 2 έως τις 5 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Ορχηστρών στην Κω, η εξαιρετική Φιλαρμονική Ορχήστρα μας, υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου κ. Γιώργου Μηνά, εδραίωσε με τις εμφανίσεις της, ένα ακόμη μουσικό δεσμό και με την μουσική της, συντέλεσε στη δημιουργία ενός αξιόλογου δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και των πόλεων.
Η παρουσία της Φιλαρμονικής της πόλης μας, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και  η διοργάνωση, καθώς και η φιλοξενία ήταν άψογη. Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του Δ..Σ. του Δ.Ω.Λ. κ. Νικόλαος Καλτσάς και η Προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κα Βάνα Φαρμακιώτη.
(*) Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 8.30 η Φιλαρμονική της πόλης μας, θα εμφανισθεί μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο για να μας δροσίσει με τις μελωδίες της