Συνολικά 18 ολοκαίνουργια οχήματα παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα στα τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας, από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Τα νέα αυτοκίνητα προστέθηκαν στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας σύμφωνα με τη συμβατική υποχρέωση της εταιρείας, αντικαθιστώντας μετά από 5 έτη τα παλιά. Πρόκειται για 15 περιπολικά Mazda 6, καθώς και 3 ανακριτικά Citroen Jumper.

Τα αυτοκίνητα, βαμμένα στα χρώματα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα περιπολούν σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου από τις Ράχες Φθιώτιδας έως το Κλειδί Ημαθίας.

Τόσο τα αυτοκίνητα Mazda 6 – έκδοση revolution–όσο και τα Citroen Jumperδιαθέτουν κινητήρα diesel2.2lt. Ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα της κατασκευής τους, για την αξιοπιστία τους και για τον εξοπλισμό τους, που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και άνεση στην οδήγηση.

Τόσο ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας, όσο και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης που ήταν παρόντες κατά την παράδοση των οχημάτων, ευχαρίστησαν θερμά την εταιρεία για τη δωρεά, εξήραν την υπάρχουσα άψογη συνεργασία και τόνισαν ότι είναι σημαντική η ενίσχυση της επιχειρησιακής δυνατότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Επιπλέον των νέων οχημάτων, η εταιρεία προσέφερε στα Τμήματα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και υλικοτεχνικό εξοπλισμό: πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets, αλεξίσφαιρα γιλέκα, ραντάρ χειρός, συσκευές αλκοολομέτρησης και φορητούς ασυρμάτους.