Το  Επιμελητήριο  Λάρισας  σε συνεργασία  με  τον  αναγνωρισμένο,Εκπαιδευτικό & Συμβουλευτικό Όμιλο Επιχειρήσεων Π&Ε Καρναχωρίτη Coordinators Group, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Ημερίδα με θέμα : ΄΄T i m e   M a n a g e m e n t   &  B.C.R.M.΄΄ την Τρίτη  07 -Μαρτίου 2017 Προσέλευση : 17:30, στην αίθουσα του 2ου ορόφου, Επιμελητηρίου Λάρισας.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι αποδέχεστε την πρόσκλησή μας και παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στο email (coord@otenet.gr)  για την συμμετοχή σας στην Ημερίδα, ώστε να φροντίσουμε εμπρόθεσμα  την έκδοση της Βεβαίωσης συμμετοχής. 

Αγαπητό μας Μέλος,

Σκοπός  αυτής της Ημερίδας είναι η προώθηση της φιλοσοφίας της ΄΄ Επιχειρησιακής Συνέχειας - B.C.R.M.΄΄ που θεωρείται διεθνώς βασικός πυλώνας για την επιβίωση μιας επιχείρησης, σε συνδυασμό με τις πρακτικές και βασικές αρχές της ΄΄Διαχείρισης Χρόνου΄΄ Time   Management.

Η μοναδική εξειδίκευση που διαθέτει ο Όμιλος  Coordinators Group στον Ελλαδικό Χώρο στα ζωτικής φύσεως θέματα που θα αναλυθούν, θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και πρακτικές, για τον καλύτερο σχεδιασμό αντιμετώπισης θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα και επηρεάζουν την ανάπτυξη, την προσωπική ηρεμία και πολλές φορές απειλούν σοβαρά το έργο μας. 

Πρόσφατες στατιστικές έρευνες έδειξαν ότι το 76 % των Ελληνικών Επιχειρήσεων, στερούνται σχεδίου αντιμετώπισης διαχείρισης χρόνου και επιχειρησιακής συνέχειας. 

Θεωρούμε την ημερίδα αυτή πολύ σημαντική για όλα τα Μέλη μας και θα ήταν ιδιαίτερη τιμή η φυσική σας παρουσία.