Η Αντικαρκινική Εταιρεία Ελλάδος – Παράρτημα Λάρισας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την στήριξη των Ογκολογικών Ασθενών του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της τονίζει:

«Στόχος μας είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συγκεντρώσουμε το ποσό των 3.000 ευρώ, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τους δίσκους σίτισης των ογκολογικών ασθενών, προσφέροντας τους έτσι λίγο περισσότερη ποιότητα στο δύσκολο καθημερινό τους αγώνα.

Οι ασθενείς που βρίσκονται σε θεραπείες δυσκολεύονται αρκετά με τους μεταλλικούς δίσκους σίτισης και η Αντικαρκινική Εταιρεία ανέλαβε την πρωτοβουλία της αντικατάστασης τους με ισοθερμικούς δίσκους που διευκολύνουν τη σίτιση των ασθενών.

Όσοι θέλετε να προσφέρετε σ’ αυτή την προσπάθεια, μπορείτε να απευθύνεστε στη σελίδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας ή να καταθέτετε χρήματα στον λογαριασμό του Παραρτήματος Λάρισας IBAN GR2201715580006558142154 377 (Τράπεζα Πειραιώς).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να προσφέρουμε λίγη ποιότητα και κουράγιο σ’ ένα δύσκολο δρόμο.

Θυμίζουμε ότι η Αντικαρκινική Εταιρεία Ελλάδος – Παράρτημα Λάρισας μέσα στο 2020 και παρά τις αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία κατάφερε να προσφέρει στους ογκολογικούς ασθενείς των νοσοκομείων της Λάρισας 210 διαμονές σε συμβεβλημένα ξενοδοχεία μέσω του προγράμματος «Όλη η Πόλη Φιλοξενεί».

Επίσης χορηγήθηκαν 55 συνεδρίες σε συμβεβλημένους ψυχολόγους, ενώ έγινε δωρεά 4800 χειρουργικών μασκών στο τμήμα χημειοθεραπείας του ΓΝΛ. (βιομηχανία Πλαστικών Θράκης).

Τέλος, έχει ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή και η τοποθέτηση σκίαστρων στο αίθριο του τμήματος χημειοθεραπείας του ΠΓΝΛ με την ευγενική υποστήριξη του Γ. Ντόντου.»