Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου οι Δ.Υ. του ν. Λάρισας συμμετείχαν δυναμικά στο συλλαλητήριο όλων των εργατικών Συνδικάτων που πραγματοποιήθηκε  στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ.

Η κινητοποίηση που διοργανώθηκε από το ν.τ. της ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας έθεσε συνδικαλιστές και εργαζόμενους σε αγωνιστική ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε αντεργατικής πολιτικής.

Oπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου:

"Δεν σταματάμε να διεκδικούμε: τη χορήγηση αυξήσεων στους μισθούς και τις συντάξεις,την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) και όλων των αντιασφαλιστικών – αντισυνταξιοδοτικών νόμων,τη διενέργεια προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, για να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά (Παιδεία, Υγεία, Αυτοδιοίκηση, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κοινωνικές Υπηρεσίες κτλ,τη διατήρηση και επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας,τον τερματισμό της φορολογικής επιδρομής,την αύξηση των κοινωνικών δαπανών για Υγεία, Παιδεία, ασφάλιση, κοινωνική προστασία και περιβάλλον, τη μη διενέργεια πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, για τους εργαζόμενους που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν, την κατάργηση της διάταξης για το 50%+1 για τη λήψη απόφασης για απεργία".