Εορταστικό γεύμα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποιήθηκε, στην τραπεζαρία που λειτουργεί το κοινωνικό συσσίτιο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων στην οδό Μύρων 7,την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το γεύμα ήταν δωρεά της εταιρίας catering του κ. Δριστέλλα. 

Μια ευχάριστη εορταστική  νότα στην ατμόσφαιρα έδωσαν η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, με υπεύθυνο τον κ. Δεληγιάννη Γεώργιο, καθώς και η μουσική κομπανία του ΚΑΠΗ  

Στο εορταστικό γεύμα παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος σε θέματα ΚΑΠΗ κ.Κωνσταντίνος Τσιαούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος για τον συντονισμό των υπηρεσιών του Δήμου Κοιλάδας κ. Αθανάσιος Βλησαρούλης και   οι Διευθύντριες του Δήμου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης  κυρίες Έφη Ζιώγα και Σταυρούλα Μπαξεβάνου. 

Να σημειωθεί ότι την Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς διανεμήθηκαν δέματα Αγάπης και Αλληλεγγύης από την Αντιδημαρχία  Κοινωνικής Πολιτικής σε 100 άπορους, άστεγους και μοναχικούς ανθρώπους της πόλης μας. Τα εορταστικά δέματα περιλάμβαναν παραδοσιακά εδέσματα, γλυκά και αναψυκτικά.