Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αιγάνης πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/12, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Τοπικό Συμβούλιο,  εκδήλωση για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Αιγάνης. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου της τοπικής κοινότητας κ.Κ. Ζαφείρη και στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κ. Κολλάτος, αφού μίλησε για το πνεύμα των εορτών και την αξία του εθελοντισμού στην εποχή της κρίσης που ζούμε,ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την οργάνωση της εκδήλωσης, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της γιορτής.

Ακολούθησαν τραγούδια από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου και θεατρικά δρώμενα με θέμα «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» που κορυφώθηκαν με την έλευση των καλικατζάρων οι οποίοι «αλεύρωσαν» όλους τους επισκέπτες .

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άη Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκίσματα στα μικρά παιδιά ενώ οι μεγάλοι απόλαυσαν τον μπουφέ που η τοπική κοινότητα με τους φορείς .

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας  Κολλάτος, ο αντιδήμαρχος κ. Αχιλλέας Διψάνας ,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευθ. Μπουζέκης ,Β. Ζάχος ,ο Πρόεδρος Τ. Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας  Ζαφείρης καθώς και μέλη του τοπικού συμβουλίου ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής .