Την επικήρυξη των δολοφόνων των αδέσποτων σκυλιών της Λάρισας απαιτούν από το δήμο οι φιλοζωικές της πόλης με διαδικτυακό ψήφισμα στο http://www.petitions24.com/justice_for_the_murder_of_stray_dogs_in_larissa_greece μετά τα συνεχόμενα περιστατικά δηλητηρίασης που έλαβαν χώρα το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. 

Πιο συγκεκριμένα οι "Αδέσποτοι Εθελοντές Λάρισας" αναφέρουν "Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, για άλλη μια φορά, να επικηρύξουμε ένα απάνθρωπο δίποδο κτήνος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και σκορπά το θάνατο σε άτυχα αδέσποτα πλάσματα.

Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει κάτι για τους υπεύθυνους αυτού του «μακελειού» που πραγματοποιήθηκε το 15Αύγουστο, να βγει επιτέλους να μιλήσει για να μπορέσουμε να τους σταματήσουμε. 

Μην αφήσετε να υπάρξουν άλλα ζωάκια θύματα στην περιοχή μας.

Την επόμενη φορά που θα δείτε κάτι ύποπτο καλέστε την αστυνομία και ενημερώστε μας.

Τα σκυλάκια αυτά δεν το διάλεξαν να είναι στο δρόμο.. άνθρωπος ήταν αυτός που τους παράτησε και ανθρώπινο ήταν το χέρι που τους έδωσε το δηλητήριο. Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε από χθες, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι είναι αλήθεια και δεν δεχόμαστε ότι δε θα βρεθεί το κάθαρμα που έκανε τέτοιο πράγμα.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ! 

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Τηλ. επικοινωνίας 6949799338"

Παράλληλα το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa) απευθύνει έκκληση "σε όλους τους καταστηματάρχες του κέντρου της Λάρισας που έχουν κάμερες στην επιχείρησή τους, και σε όλους εσας που γνωρίζετε καταστηματάρχες οι οποίοι δεν είναι ενημερωμένοι για τη δολοφονία των τριών αδέσποτων φίλων μας. Ανατρέξτε στο αρχείο της 14ης και 15ης Αυγούστου. Αν δειτε κάποια περίεργη κίνηση, κάποιον περίεργο άνθρωπο να πλησιάζει ζώο ή να αφήνει "τροφή", παρακαλούμε να δώσετε τα πλάνα στην αστυνομία.

Χρειάζονται στοιχεία για να βρεθεί ο ένοχος. 

Αν βρείτε φαγητό για αδέσποτα πεταμένο στο δρόμο, με πολλή προσοχή και με γάντια βάλτε το σε σακουλάκι για να κατατεθεί και αυτό στην αστυνομία ως ύποπτο υλικό, κρατήστε αρχείο για το πού βρέθηκαν και πότε, ώστε να προστεθούν στο φάκελο της υπόθεσης.

Όποιος γνωρίζει ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσει. Ανοίξτε τα στόματά σας."