Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε με αφορμή το θάνατο του Τάκη Παπαδήμα, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του νομού Λάρισας, Ευαγγελία  Λιακούλη:

«Αποχαιρετούμε σήμερα με θλίψη έναν αφοσιωμένο σύντροφο, έναν αυθεντικό Δημοκράτη, έναν υπέροχο Φίλο, τον Τάκη Παπαδήμα.

Ο Τάκης, υπηρέτησε την πόλη του, το νομό του αλλά και τη χώρα, προσφέροντας τη δύναμή του, μέσα από τους αγώνες του για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και την καλύτερη ζωή, για όλους. 

Στήριξε με πάθος τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ και έδινε το ¨παρών¨, πάντα στις  επάλξεις. Αγωνίστηκε σκληρά για να μετουσιωθούν τα οράματά μας, σε πράξη και ουσία ζωής.

Σε όποιο πόστο και αν θήτευσε, τόσο της δημοτικής, νομαρχιακής όσο και της τοπικής αρχής, έδινε τον καλύτερό εαυτό του, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε όλη την κοινωνία του Τυρνάβου,  αλλά και ευρύτερα του νομού Λάρισας.

Χαρακτηριστικό και ενδεικτικό της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του,  ότι εκτός από την ενασχόληση με τα κοινά, διέπρεψε και ως ποδοσφαιριστής και μάλιστα με ένδοξη πορεία στην ομάδα της ΑΕΛ, αλλά πολύ σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε και μετέπειτα ως μέλος της ΕΠΣΛ.

Ο καλός λόγος, ήταν ο λόγος που κυριάρχησε για τον Τάκη τον πολιτικό, τον Τάκη τον σύμβουλο, τον Τάκη τον ποδοσφαιριστή,  μα πάνω από όλα τον Τάκη,  ως Άνθρωπο.

Μια φυσιογνωμία με ήθος και αξίες, ένας φωτεινός άνθρωπος με ανήσυχο πνεύμα και ήσυχη ψυχή, που άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στον χώρο του ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό στέλεχος. 

Η ζωή του είναι για μας, ένας σίγουρος οδηγός στον οποίο θα ανατρέχουμε πάντα, για συμβουλές και καθοδήγηση.  Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

Δικός μας, πάντα. Καλό ταξίδι!»