Για ακόμα μια φορά, η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Σε συνέχεια αιμοδοσιών σε υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας,  οργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία στο κατάστημα Praktiker Λάρισας την Πέμπτη  18/11/2021 από τις 09:00 έως τις 13:00.

Η Praktiker Hellas, με διαχρονικό το αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή συνεισφορά με κάθε δυνατό τρόπο, βρίσκεται δίπλα στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και στους ανθρώπους της.

Η πρόσκληση για αυτήν την πράξη αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, είναι ανοιχτή προς όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν ενώ θα συμμετέχουν ενεργά και οι εργαζόμενοι του Καταστήματος.

Στόχος της Praktiker να χαρίσει ελπίδα σε άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντάς τους το πολυτιμότερο δώρο! Έτσι, όλοι μαζί, ενωμένοι ως κοινότητα, θα  κάνουμε μια πράξη αγάπης προσφέροντας χαμόγελα και ζωή σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

Σημείο Διεξαγωγής:

Parking Καταστήματος PRAKTIKER Λάρισας | Λαρίσης Τρικάλων & Φαρσάλων, 415 00, Τηλέφωνο:  211 100 1122

Για την προστασία όλων και για την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.