Η ομάδα Χοροθεάτρου «OFF ART» και ο Γιάννης Αντάμης (συγγραφέας, MA Creative Writing), σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά το «Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής» στο χώρο του Μύλου του Παππά.
Το νέο Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δώδεκα δίωρες συναντήσεις, που θα γίνονται κάθε Παρασκευή, 18:00 με 20:00, με πρώτη συνάντηση (ανοιχτό μάθημα γνωριμίας) την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.
Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διερευνήσουν, να αναπτύξουν ή να καλλιεργήσουν περαιτέρω την ικανότητά τους να αφηγούνται ιστορίες και γενικότερα να εκφράζονται και να δημιουργούν στα είδη του έντεχνου και οργανωμένου γραπτού λόγου (πεζογραφία και ποίηση).
Ωστόσο, επειδή ένας συγγραφέας, ή έστω ένας σωστός αφηγητής, πρέπει να είναι και καλός αναγνώστης, το Εργαστήριο Γραφής είναι, πρώτα από όλα, και εργαστήριο ανάγνωσης.
Πράγμα που σημαίνει ότι, ακόμα και αν κάποιος δεν έχει συγγραφικές ανησυχίες ή φιλοδοξίες, μπορεί να το παρακολουθήσει, προκειμένου να αποκτήσει μια πιο στενή, ευχάριστη και ωφέλιμη επαφή με τον κόσμο των βιβλίων και της λογοτεχνίας.
Το Εργαστήριο Δημιουργικής/Καταστροφικής Γραφής σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Γραφής του «Κήπος Σεμινάρια» (Θεσσαλονίκη) θα φιλοξενήσει, παράλληλα με το κυρίως πρόγραμμά του, μια σειρά από πιο εξειδικευμένα λογοτεχνικά σεμινάρια (παραδοσιακής και μοντέρνας ποίησης, αστυνομικής λογοτεχνίας, ερωτικής λογοτεχνίας, ταξιδιωτικής αφήγησης, θεατρικής και κινηματογραφικής γραφής, λογοτεχνίας του φανταστικού κ.ά.).
Μύλος του Παππά, Γεωργιάδου 53 (ισόγειο- μικρή αίθουσα σεμιναρίων, κεντρικό κτήριο).
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: adamis254@gmail.com
τηλέφωνο: 6972 311320 – τηλέφωνο ομάδας 6932853971.