Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», όπου συναντήθηκε με το Εφορευτικό συμβούλιο της Βιβλιοθήκης, τη Διεύθυνση και το προσωπικό της.
Στην συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους της βιβλιοθήκης, ενημερώθηκε για τις δράσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και το έργο της.
Επιπλέον στη συζήτηση με τον κ. Παπαδόπουλο, η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης κ. Τσιάνα Γεωργία και η πρόεδρος του εφορευτικού συμβουλίου κ. Κανδήλα Ιουλία αναφέρθηκαν στα προβλήματα που σχετίζονται τόσο με τις υποδομές όσο και τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης. Τόνισαν επίσης την ανάγκη ολοκλήρωσης του δευτέρου ορόφου της καθώς και την αναγκαιότητα πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού που έχουν ως στόχο την καλύτερη λειτουργία της βιβλιοθήκης.
 Ο κ. Παπαδόπουλος από την πλευρά του, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, υποσχέθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για την προώθηση των αιτημάτων της και για τη συνέχιση της καλής  συνεργασίας που υπήρξε ως τώρα .