Με το σύνθημα “Ενημερώσου – Πρόλαβε – Ζήσε” και παρουσία πλήθους κόσμου άνοιξε απόψε το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία η αυλαία της εβδομάδας δράσεων για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού που οργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Επιμελητηρίου Λάρισας.

Την εκδήλωση των εγκαινίων του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλης Πινακάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λάρισας Δημήτρης Δεληγιάννης, ο  αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΛ Γιώργος Αποστολίνας και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας Ιωάννα Καραβάνα.

Η μεγάλη αυτή καμπάνια ευαισθητοποίησης τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Λαρισαίων, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Λάρισας.

tinealarissa.gr