Επεισοδιακή ήταν η σημερινή συνεδρίαση του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ Λάρισας κατά την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης των αποτελεσμάτων για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τρία μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, Γιάννης Καψάλης, ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ, Παναγιώτης Ρεμπάπης, κινήθηκε εναντίον μέλους του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, της κας Ερμίνας Μαγαλιού, συγκεκριμένα, με αποτέλεσμα η τελευταία να χτυπήσει στο χέρι! Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το σημερινό συμβάν στο Διευρυμένο ΠΥΣΔΕ, κατά την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης των αποτελεσμάτων για την επιλογή Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας.
Ο αιρετός κ. Παναγιώτης Ρεμπάπης κινήθηκε εναντίον γυναίκας - μέλους του συμβουλίου, της κ. Ερμίνας Μαγαλιού. Συγκεκριμένα, όντας εκτός ελέγχου, επιτέθηκε εναντίον της αρχικά με απειλές και χειρονομίες και στη συνέχεια ώθησε με δύναμη το κάθισμα προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στο χέρι.
Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δε συνάδουν ούτε με την ιδιότητα του αιρετού, ούτε με την ιδιότητα του μέλους του ΠΥΣΔΕ.  Σημειωτέον ότι, ο κ. Ρεμπάπης , ενώ είχε δηλώσει γραπτώς ότι δε θα συμμετείχε στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών, άρχισε ξαφνικά να απαιτεί αλλαγή στη διαδικασία έκδοσης των αποτελεσμάτων, παρόλο που την προηγούμενη μέρα δεν εξέφρασε την παραμικρή αντίρρηση στη συζήτηση για τον καθορισμό της.
Ιωάννης Καψάλης
Ασημίνα Κοντογεωργίου
Χριστίνα Κοσμούογλου
Μέλη του Διευρυμένου ΠΥΣΔΕ"